Tmogasd az Egy Sima Egy Fordított Egyesületet!

http://www.jougyekert.hu/hu/jo_ugyek_tamogatoinak/kovetek_es_vallalasaik/nevess_az_inkluzioert.html#.YUSUqH28pEY

9/08/2021

0. nap

Kedves Naplóm!

Holnap indul a felújítás. Ma a mesteremberek részletesen előadott kérésének megfelelően szabaddá tettük a radiátorokat, feltekertük a szőnyegeket, a bútorokat a szoba közepére húztuk, hogy ne zavarják a munkásokat. Csak egy fiókos szekrénnyel, két íróasztallal és az egyik ággyal voltak problémák, mert ezek beépített bútorok voltak, de végül megoldottuk. Kicsit kényelmetlen így a lakás, de ezek a nagyobb munkák csak pár napig tartanak.

1. nap

Kedves Naplóm!

A munkások ugyan késtek egy órát, de utána rögtön munkához is láttak volna, ha a terep megfelelően elő lett volna készítve. 

- Keziccsókolom' a spájzból nem tetszettek kipakolni?

- Öööö, nem, mert ott nincs radiátor, és nem is szeretnénk, ha lenne.

- Hát nem úgy megy az, a spájzból mindent ki kell pakolni, mert ott fogjuk kibontani a falat a kondenzációs víz elvezetéséhez.

- De....de....de úgy volt, hogy a konyhát nem érintik a munkák...

- Nem is érintik keziccsókolom, csak a spájzot, lehet ám itt mindent csinálni, főzni például.

Mi is meglepődtünk, hogy ha teljesen kinyitjuk a 10 személyes ebédlőasztalt, akkor ráfér a spájz teljes tartalma. Igaz, hogy így nem tudunk az asztalnál enni, és be kell menni a nappaliba ahhoz az asztalhoz, ami a szoba közepén áll a bútorhalmazban, de végül is csak néhány napról van szó..

2. nap

Kedves Naplóm!

Ma nem történt semmi, mert háromból ketten elmentek anyagért, aki itt maradt a lakásban, az egész nap telefonált.

3. nap

Kedves Naplóm!

Egészen ügyesen főzök a fürdőszobában. Nem kell mindig olyan nagy felhajtást csinálni az evés körül. Ma anyagért volt mindenki, csak délután jöttek meg, akkor telefonáltak, és sajnos utána rögtön el kellett menniük. A szétszerelt galériaágy eléggé kileng, amikor felmászik rá a gyerek, ezért inkább alatta alszik most egy matracon. Egy-két napot azért ki lehet így bírni. 

4. nap

Kedves Naplóm!

Ma mind a hárman megjöttek reggel. Röviden telefonáltak, ezutuán egy ember elment anyagért, egy telefonált (neki sajnos utána rögtön el kellett mennie), egy fő maradt egy ütvefúróval. Ma egy fontos konferencián adok elő zoomon, ezért megkértem, hogy 11 és 12 között ne fúrjon. Keziccsókolom, nem probléma, tessék csak előadni.

- Most pedig átadom szót a következő előadónak.

- Jó napot kívánok, szeretettel köszöntök mindenkit a panelben, jó látni ilyen sok kiváló kollégát a világ minden tájáról TRRRRRRR TRRRRRRR TRRRRRRR

- ... bár elég nagy volt sajnos itt nálunk a hangzavar, a legfontosabb kutatási eredményeimet úgy tudnám összefoglalni, hogy RATATATATATATATATAA TRRRRRRRRRRR BUMMM

- Keziccsókolom, átütött itt a fúró, de majd össze tetszik seperni.


No comments: