Tmogasd az Egy Sima Egy Fordított Egyesületet!

http://www.jougyekert.hu/hu/jo_ugyek_tamogatoinak/kovetek_es_vallalasaik/nevess_az_inkluzioert.html#.YUSUqH28pEY

12/08/2010

Prés

Nem elég, hogy a zöldségcentrifuga 6 darab, nehezen elmosható részből áll, és hogy úgy szétszedve, mint összeszerelve a fél spájzot elfoglalja, és hogy a céklától az egész konyha lila lesz, és hogy kábé 3 kg cuccból egy kancsónyi levelet sem lehet előállítani, még mindennek tetejében a végtermék is olyan, hogy az ember gyorsan, lehetőleg levegő vétel nélkül felhajtja, hogy minél hamarabb túl essen rajta.

3 comments:

kopeti said...

Tudom, hogy ez nagyon buta kérdés, de, tulajdonképpen, akkor minek iszod? (Zsuzsinak is egyszer ki volt adva, hogy ezzel szivjon, már nem emlékszem, hogy a saját vagy a gyermek számára, de szerencsére ez gyorsan elmúlt.)

zs. said...

Hát igen, magam is posztoltam ilyesféléket, aztán áttértem az üveges levekre (persze bio, persze csillióért, de utána nem kell répát kapirgálni nagyon sok nagyon kicsi lukból), aztán egy idő után az is kikopott...

Sara said...

én úgy a magam, mint a gyermekem egészsége érdekében teszem. és emlékszem a posztra is, először arról jutott eszembe, hogy a ti gépeteken kicsi volt a hulladéktartály, és az első használatkor még gondoltam is, hogy milyen jó, hogy az enyémnek meg nagy, de később ez nem bizonyult elégséges előnynek.