Tmogasd az Egy Sima Egy Fordított Egyesületet!

http://www.jougyekert.hu/hu/jo_ugyek_tamogatoinak/kovetek_es_vallalasaik/nevess_az_inkluzioert.html#.YUSUqH28pEY

6/26/2008

Let's travel the positive path together

Ez volt a tárgya annak az emailnek, amiben Ong PohYee, a szingapuri iroda dolgozója, egyben a szivecskés kép feltételezett "rajzolója" eljuttatta művét az IT-soknak (Ugye, az edzett fejvadász minden téren kamatoztatja tudását, bár meg kell mondjam, a projektek némiképp kárát látták a belső elhárítás keretében folytatott időigényes nyomozásnak). Most már nemzetközi méretűvé duzzadt a tiltakozás, Poh Yee gondolom úgy érzi, disznók elé szórta a gyöngyeit. Többen letöltötték azt a viccesen primitív, most mégis szórakoztató programot, amiben egy kis kalapáccsal, giliszták széteregetésével vagy akár lángszóróval lehet kárt tenni háttérképben.

2 comments:

zs. said...

Szerintem pedig Ong teljes mértékben elérte a célját, mert nemcsak, hogy a tokioi iroda dolgozóit ajándékozta meg több napnyi szórakozással, de a világ túlfelén is sok vidám percet okozott a pazarul kivitelezett ábrájával. Szerintem sürgősen lépéseket kellene tenni, hogy az ENSZ válassza új logojává Ong művét.

kiselek said...

Zslötyi a rajz láttán elismerően biccentett: te, ez nagyon rendesen meg van vektorosan rajzolva. Szóval gyöngy a disznók elé, megértem a csalódottságát.