Tmogasd az Egy Sima Egy Fordított Egyesületet!

http://www.jougyekert.hu/hu/jo_ugyek_tamogatoinak/kovetek_es_vallalasaik/nevess_az_inkluzioert.html#.YUSUqH28pEY

10/27/2010

Átlagostól elmaradt

Valószínű, hogy minden esetleges védőnői kifogás, ami Mr. Február testi vagy szellemi fejlődésével kapcsolatos, szíven ütött volna, ám azt a megállapítást, miszerint nyelvi fejlettség tekintetében elmarad az átlagostól, azért a valóságtól némileg elrugaszkodottnak tartom. Megkockáztattam, hogy bár kétségetelen, hogy nem formál mondatokat, mondjuk japánul valószínűleg jobban tud kortársainál, és ezzel talán kompenzálhatná a mondatképzésbeli hiányosságait, de süket fülekre találtam, mert sajnos a tesztlapon nincsen hely az ilyen kiegészítő információk feltüntetésére. Nem mintha számítana.

2 comments:

Unknown said...

Mekkora f*sag! Mindenki tudja, hogy a tobb nyelven nevelt gyerekek egy picit kesobb kezdenek beszelni az atlagosnal, viszont mire behozzak, maris 2 (ill. Mr. Feb eseteben 3) nyelven beszelnek tokeletesen...

zs. said...

Jó, az hogy három nyelven beszél, még nem lehet mentség arra, hogy ne tudja tökéletesen elszavalni pl. a Huszt című verset. A szülőknek kutya kötelességük ellensúlyozni a kozmopolita környezet visszahúzó hatását.