Tmogasd az Egy Sima Egy Fordított Egyesületet!

http://www.jougyekert.hu/hu/jo_ugyek_tamogatoinak/kovetek_es_vallalasaik/nevess_az_inkluzioert.html#.YUSUqH28pEY

11/10/2008

Kultúra

Tegnap voltunk Andrew Wyeth kiállításon is, ami Einek nagyon, nekem egyáltalán nem tetszett. Érdekes, hogy valakinek 70 év alatt ennyire ne változzon (fejlődjön) a stílusa. Ez történhet az emberrel, ha egymás után 30 nyarat tölt Maine-ben egy áfonyafarmon.

Az állatkerttel és a múzeummal biztosítottnak láttuk a hétvégi sétaadagomat, mivel pénteken kiderült, hogy azért nem született még meg a baba, mert keveset mozgok. De lehet, hogy ezt csak azért mondták, hogy mondjanak valamit, mert hogyan is venné ki magát, ha egy teljes hétig nem szúrnak le valami miatt a kórházban. A következő gyereknél a harmadik trimeszterben be fogok iratkozni egy űrhajós képzésre az elégséges testedzés végett. Bár arra is emlékszem, hogy pár héttel ezelőtt minden baj forrása az volt, hogy túl sokat mozogtam. Lehet, hogy ez egyfajta felkészítés a nagybetűs életre, ahol bármi történjen is a gyerekkel, az a szülők hibája, és egyszer majd hálás leszek ezért. De most még nem vagyok. Sőt, ma a tisztítóba menet az az eretnek gondolat is megfogalmazódott bennem, ha (a ded eddig mindig kicsinek találtatott) + (most az istennek se akar megszületni) = a magzat fiatalabb, mint gondoltuk. Vagy tényleg egy párnát tettem a pólóm alá és nem is vagyok terhes.

3 comments:

zs. said...

Az orvostudomány sosem téved. A számolás biztosan stimmel. Az pedig nyilvánvalóan a trehány szülők hibája, hogy csemetéjük már megszületése előtt olyan neveletlen, hogy nem a kitűzött időpontban jön elő. Fogadok, hogy a választék sem stimmel a hajában. Skandallum.

kiselek said...

Japán tudóscsoport szerint a japán orvosoknak mindig igazuk van.

saturninus said...

ebben a pillanatban (ezután a munkanap után) úgy érzem, hogy magam is szívesen eltöltenék egy-két (ha nem is 30) nyarat egy áfonyafarmon.

a párnát meg most már igazán kivehetnéd, mert a japán orvostársadalom egy emberként fog elfenekelni, amikor kiderül, miben sántikáltál (mintegy a kollektív megváltás inverzeként - első értelmezési szinten).