Tmogasd az Egy Sima Egy Fordított Egyesületet!

http://www.jougyekert.hu/hu/jo_ugyek_tamogatoinak/kovetek_es_vallalasaik/nevess_az_inkluzioert.html#.YUSUqH28pEY

2/03/2009

Christine

Ha fel kellene sorolni, hogy miért szeretek itt lakni, akkor azt is biztos felvenném a listára, hogy azért, mert itt minden úgy van becsomagolva, hogy tök egyszerű legyen kinyitni. Ez arról jutott az eszembe, hogy kaptunk Szingapúrból egy doboz csilis földimogyorót, amit ketten sokféleképpen próbáltunk kibontani, majd végül késsel kellett behasogatni a fóliát a tetején, hogy azután elvághassam a kezemet az éles peremmel. Persze lehet, hogy Szingapúrban nem csak rágózni, hanem mogyorót enni sem szabad az utcán, és az állam így vigyáz a lakosokra, nehogy 5000 SGD-t kelljen fizetniük tiltott földimogyorózásért.

Más. Áron kapott egy termetes nyulat, aki altatódalt játszik:


Elvileg a hasán kell megnyomni egy gombot a beüzemeléshez, gyakorlatilag ha van benne elem, akkor teljesen random módon kapcsol ki-be, akár az éjszaka közepén is. Elég félelmetes. Gondoltam, nevezhetnénk Christine-nek. Bár láttam egyszer egy másik jó kis horrorfilmet is, amiben egy hasonló módon életre kelő lift szedte az áldozatait, de annak szerintem nem volt neve.

4 comments:

achtungzebra said...

volt az a horrorfilm, amelyben mutáns bohócbabák szedték az áldozataikat...nem emlékszem, hogy mi volt a horror-toy neve..:)
amugy sztem a szülők gyilkosa a hangot kiadó gyerekjáték :) született egy kishugom lassan másfél éve, neki vannak ilyen cuccai, apám már tiszta idegroncs :)

Sara said...

igen. azt előre jelzem, hogy aki játékdobot ajándékoz, azzal nem állok többet szóba.

zs. said...

Horrorfilmben meglehetősen gyenge vagyok. De volt az a sorozat, amiben nagyon ijesztő babák voltak. De ott asszem végül az emberek voltak gonoszak nem a játékok.

saturninus said...

szerintem a legkezenfekvobb nev a "chucky" lenne, ertelemszeruen.
asszem a kerdeses film cime is ez volt.
(bar az otodik resze mar nem "Chucky V", hanem "Chucky menyasszonya", ahol mar ket gyilkos baba szed aldozatokat).

de ha a kodikara bizzatok a nevadast, akkor meg mindig lehet "pagonco".