Tmogasd az Egy Sima Egy Fordított Egyesületet!

http://www.jougyekert.hu/hu/jo_ugyek_tamogatoinak/kovetek_es_vallalasaik/nevess_az_inkluzioert.html#.YUSUqH28pEY

2/23/2009

Itthon lazsálunk

Jó kis lazulós hétvége volt ez a mostani, Áron ügyesen megértette, hogy vasárnap nem muszáj fél 7-től aktívan játszani, szépen visszafeküdt aludni reggeli után. A felnőttek reggelire palacsintát kaptak, porból, de finomat, és azt is megértettem, hogy a Snoopy-ban miért abrázolják olyan magasnak a palacsintákat:

Hamarosan lejár az éves bérletünk az akváriumba, ezért gyorsan elmentünk mégegyszer megnézni a halakat. A pandás gyereket akartuk magunkkal vinni, de időközben kicsi lett a pandás szerkó, és csak annyira volt csinos, mint a Zsuzsi bázeli pólója.

Tavasz a költözés szezonja Japánban, ilyenkor kell megújítani a szerződéseket, vagy más lakásba költözni. Mi fontolóra vettük a más lakásba költözést, mert a mostani nem éppen olcsó, és hát jó lenne egy kicsit nagyobb, persze ilyet azért nem találni az óceánparton, ezért fontolóra vettük, hogy beköltözünk a "városba". Egy csomó lakást/házat néztünk meg az interneten, a hirdetésekben külön megjelölik, hogy hová lehet hangszerrel, háziállattal vagy babukával költözni, és mivel mi két halmazba is tartozunk, nagyon leszűkült a kör, csak egy olyat találtunk, ahová mi is hajlandók letünk volna beköltözni, mivel az ingatlantulajdonosok általános álláspontja szerint a muzikális kisgyerekes családok csak peremkerületi, lepukkant, rossz beosztású lakásokban tűrhetők meg. Fel is hívtuk az ügynökséget, ahol egy kedves néni lebeszélt bennünket már arról is, hogy megnézzük, mert szerinte zajos a környék, reggel mindig dugó van és elég messze van a metró.

3 comments:

zs. said...

Még jó, hogy a nagy rámolásban nem dobtam ki a bázeli pólót! Nyárra valószínűleg éppen jó méretű lesz Mr. Augusztusnak... legalább egyszer viselje valaki.

saturninus said...

milyen (releváns) hangszeretek van? gondolom pawel gitárja már nincs veled. esetleg a szamaras forgó minősül annak?
vagy csak nem tájékoztattál az óriáskígyóról?

a "város" az tokyo?

Sara said...

van egy zongoránk, és persze daphne, a gordonos.