Tmogasd az Egy Sima Egy Fordított Egyesületet!

http://www.jougyekert.hu/hu/jo_ugyek_tamogatoinak/kovetek_es_vallalasaik/nevess_az_inkluzioert.html#.YUSUqH28pEY

8/09/2011

10000

A blogot hamarosan eléri a tízezredik látogató, ami nem kis megtiszteltetés. A statisztikák alapján töretlen népszerűségnek örvendenek a "Hozzátáplálás" és a "D.I.Y" bejegyzések, bár nem hiszem, hogy azok, akik az utóbbi kategóriában hasznos tippekre számítottak, megtalálták, amit kerestek. Cserébe azért elmesélem, hogy júniusban azért szünetelt a blogírás, mert az akkoriban futó lakásfelújítás projekt keretében, amikor a szüleim lakásából hoztam el egy könyvespolcot, két ipari mágnes közé szorult és eltört a középső ujjam, ezért nem tudtam gépelni.

A leggyakoribb keresőszavak a "felnőtt tartalom" "felnőtt blog, videoval" voltak, ami valószínűleg a"felnőtt(es) blog" címnek köszönhető. Azért, hogy a csalódott olvasók táborát minimálisra szorítsam, ezt az elnevezést töröltem. Sokan próbálkoztak a "Japán humor"-ral is, ezek az olvasók is legfeljebb csak rendszeres látogatóként találhatták meg a számításukat.

A jubileumi alkalomból illene valamilyen jutalmat tűznöm a szerencsés tízezredik látogatónak, de hogy mit, azt még nem találtam ki. Esetleg egy adag bébiételt.

1 comment:

saturninus said...

én egész idáig a pornó reményében olvastam a blogot, de ezek szerint hiába vártam. lehet, hogy abba is hagyom.