Tmogasd az Egy Sima Egy Fordított Egyesületet!

http://www.jougyekert.hu/hu/jo_ugyek_tamogatoinak/kovetek_es_vallalasaik/nevess_az_inkluzioert.html#.YUSUqH28pEY

8/13/2008

Házitündér

Az elmúlt 10 napban mást sem csinálok, mint lakást rendezek és takarítok és mindezt nagy élvezettel. Már-már gyanakodtam, hogy Jóbarátok-Monicává változtam, de ma elértem a szaturációs pontot, és a következő egy hétben semmit sem szeretnék letörölni, kimosni, sorba rakni, összehajtogatni vagy kiválogatni.

5 comments:

saturninus said...

ha netán mégis rádjönne megint a kényszer, hozzám jöhetnél, mert nagyon sok mindent kellene letörölni, kimosni, sorba rakni, összahajtogatni és kiválogatni.

zs. said...

Tegnap úgy látszik szaturációs pont nap volt, mert én is fejhangon rikácsoltam az ajtósokkal a telefonba, majd egy perccel azután, hogy leültem otthon tanulni, felpattantam, és elrohantunk moziba kicsit levezetni a dolgokat. Úgyhogy mától újult erővel rendelek, intézek, esetleg egy-két dolgot sorba is rakok és összehajtogatok.

Sara said...

Egyszer majd velem is rikácsolsz fejhangon?

nyolc_mini_vese said...

Fú, nálam elsősorban a vasalótündér kellene jelentkezzen, de tervezem, hogy este megnézek egy filmet és majd közben... csak nem döntöttem el, hogy a nagyon vicces vagy a nagyon szomorú filmet nézzem meg - annyira sokat kellett dolgoznom, hogy elveszett még a hangulatom is.

Illegális fájlletöltésért gondolom 40 évi kényszermunka jár...

Melissa

Sara said...

nálam a vasalótündér szinte soha nem jár, mert megbeszéltem magammal, hogy csak olyan ruhákat hordok, amihez nem kell a segítsége, azt pedig Banditól tanultam, hogy ágyneműt vasalni tiszta fölösleges - és tényleg