Tmogasd az Egy Sima Egy Fordított Egyesületet!

http://www.jougyekert.hu/hu/jo_ugyek_tamogatoinak/kovetek_es_vallalasaik/nevess_az_inkluzioert.html#.YUSUqH28pEY

12/31/2008

Megint halak

Igyekszem a tengerbiológusi pályára szorítani a fiamat, ezért megint elmentünk az akváriumba, Áron ezúttal a sekélyvizi hínárokat és a medúzákat


nézte kitartóan, és a delfinshow-n sem aludt, de a fóka egyáltalán nem érdekelte (pedig egy helyes fiatal fóka volt, még a mellúszóira is fel tudott állni). Ma apu volt az operatőr, ezért nincsenek fehérre égett részek, viszont nem vizitündéres műsor volt, hanem Splash Show.


Hazafelé találkoztunk Yamazaki bácsival a harmadikról, aki pár hónapja abbéli aggodalmának adott hangot, hogy vajon a gyereksírás mennyiben fogja őt zavarni. Most nagyon meglepődött, hogy már megvan a baba, mert nem tűnt fel neki, hogy bárki is sírna, ennek úgy megörült, hogy egyből felvitte a babakocsit (16 kg + gyerek) a lépcsőn. Ez több dolgot is bizonyít: egyrészt hogy Áron szuperjó gyerek, másrészt, hogy Yamazaki bácsinak - bár jó kondiban van - gondok lehetnek a hallásával.

3 comments:

saturninus said...

szerintem vegyetek éves bérletet az akváriumba, úgy jobban meg fogja érni.

egyébként látom, sikerült újabb ál-csecsemőt találni a fotózásokhoz, és most már a szüleidet is felhasználod a megtévesztéshez: ezúttal harmadikféleképpen néz ki a kis Áron-kun.

nem is csodálom, hogy Yamazaki bácsi nem hall gyereksírást éjszakánként: addigra nyilván vissza kell őket adni.

Sara said...

van már éves bérletünk, rögtön ahogy ideköltöztünk vettünk, mert én saját jogon is élvezem a delfineket. próbálunk nyárig találni egy gyereket, akit hosszabb időre lehet kibérelni, hogy legalább, amíg otthon vagyok, addig ne kelljen folyton cserélgetni őket.

zs. said...

hát igen, pesten macerásabb lenne japán külsejű bércsecsemőt találni, a postai szállitás pedig gondolom még nem megoldott...