Tmogasd az Egy Sima Egy Fordított Egyesületet!

http://www.jougyekert.hu/hu/jo_ugyek_tamogatoinak/kovetek_es_vallalasaik/nevess_az_inkluzioert.html#.YUSUqH28pEY

3/15/2009

Choux-choux bolondság

Tegnap este találtunk egy príma lakást az interneten, fel is kerekedtünk, hogy megnézzük. Az ügynökségen mindent megbeszéltünk, majd a főügynök bemutatott egy idős hölgyet, akinek az volt a feladata, hogy kocsival elvigyen minket a lakáshoz. Az állomástól gyalog 15 perces utat autóval végül másfél óra alatt sikerült megtennünk, mert a néni friss jogsis lévén nem nagyon tudta értelmezni a KRESZ-táblákat, többször is zsákutcában kötöttünk ki, majd úgy elkeveredett, hogy csak telefonos segítséggel talált vissza a városrészhez.

Az ügynökség fényképésze remek szögből kapta le az épületet, mert sem az 50 férőhelyes parkoló (kilátás a félkör alakú erkélyról), sem a káposztaföld (kilátás a hosszúkás erkélyről) nem látszódik rajta. Bár ha jobban belegondolok, egy káposztaföldi kilátás Tokió közepén végül is elég exkluzív dolog. Visszafelé induláskor a néni - állítása szerint - nem vette észre sem azt, hogy én éppen Mr. Februárt aplikálom be a gyerekülésbe, sem azt, hogy két ajtó is nyitva van, és nagy gázfröccsel elindult. Szerintem viszont megpróbált eltenni minket láb alól, nehogy hírét keltsük a káposztáknak.

2 comments:

saturninus said...

kicsit bunker- (vagy modern művészetek múzeuma-) szerű a lakás, és hát ezek szerint ez az ottani káposztásmegyer. mondjuk ha lenne kecskétek, én azért megfontolnám az odaköltözést.

zs. said...

Hát ezek a japán ingatlanosok aztán tudják, hogy mitől döglik a légy... a hirdetésekben a budiról majdnem mindig szokott lenni kép, de csak a legritkább esetekben gondosak annyira, hogy a kagyló belsejét is felfedjék az érdeklődők előtt. A