Tmogasd az Egy Sima Egy Fordított Egyesületet!

http://www.jougyekert.hu/hu/jo_ugyek_tamogatoinak/kovetek_es_vallalasaik/nevess_az_inkluzioert.html#.YUSUqH28pEY

3/31/2009

Bakker

Nem találtattunk elég jómódúnak ahhoz, hogy egy ilyen menő környékre költözhessünk. Modernkori kasztrendszer. Fel vagyok háborodva.

5 comments:

saturninus said...

??? ez mit jelent?
ki utasított el mit és milyen indokkal?
milyen jogorvoslati lehetőségek vannak?

Sara said...

az ingatlanügynökség verdiktje, a benyújtott jövedelemigazolások fényében úgy gondolták, hogy nem engedhetjük meg magunknak a kérót. jogorvoslat nincs, de ha szerzünk egy olyan kezest, aki japán állampolgár és évi min. 6 millió jent keres, akkor újra megfontolják.

zs. said...

Mocskok. Ez valóban kifinomultabb módszer mint a gázolás... de vajon mi kifogásuk van az ingatlanügynökségeknek az ellen, hogy a kuncsaftok kibéreljék a lakásokat, miért kell ezt mindenáron megakadályozni? Világméretű összeesküvést gyanítok.

Unknown said...

Sajna ilyen itt is van--ahhoz, hogy berelhess, vagy igazolnod kell, hogy az evi jovedelmed a lakber x-szerese (nem emlekszem a szamra), vagy kezes kell. Itt legalabbis azert van, mert nagyon nehez valakit effektive kilakoltatni meg ha nem is fizet lakbert. De akkor is gazsag! Sztem ilyen kornyekre ne is akarjatok koltozni!

Sara said...

de akkor is, mi ez már? és itt mi volt a szorzószám, mert szerintünk azért igencsak belefért volna. mindegy, tartsák meg.