Tmogasd az Egy Sima Egy Fordított Egyesületet!

http://www.jougyekert.hu/hu/jo_ugyek_tamogatoinak/kovetek_es_vallalasaik/nevess_az_inkluzioert.html#.YUSUqH28pEY

5/22/2009

Picaboo!

Nehogy valaki is azt gondolja, hogy mindig csak azzal foglalkozom, hogy mit lehetne megetetni Mr. Februárral. Amikor ugyanis nem eszik, akkor mindenféle fejlesztő jellegű játékon töröm a fejem, ma pl. az alábbi papagájt készítettem, ami azt hivatott demonstrálni, hogy a tárgyak akkor is léteznek, ha éppen nem látszódnak, mert mondjuk elbújtak egy joghurtospohárban. Mr. Február hamarabb rájött, hogy hol rejtőzik a papagáj, mint amennyi időbe nekem az elkészítése tellett. De azért bátorítóan rámmosolygott, mintegy értékelendő az erőfeszítésemet, majd betömte a szájába a mai újságot, mert annak azért mégis több értelme van. A tájékozottság magabiztossá tesz, ugye.

Ami pedig az étkezést illeti, azt a kompromisszumot kötöttük, hogy a répán kívül mást is beikatat a diétájába, inkluzíve gyümölcslevek, viszont nem hajlandó gyerekkocsiban utazni. Azért ezt még újratárgyaljuk.

2 comments:

zs. said...

Gondolom, Mr. Február örömmel nyugtázta, hogy egy darabig legalább elszórakoztattad magad a joghurtos madárral, és addig sem őt vegzáltad. Ráadásul még a kézügyességed is fejlődött.

saturninus said...

szerintem zsarold azzal, hogy közzéteszed a róla készült legkompromittálóbb képeket (is).