Tmogasd az Egy Sima Egy Fordított Egyesületet!

http://www.jougyekert.hu/hu/jo_ugyek_tamogatoinak/kovetek_es_vallalasaik/nevess_az_inkluzioert.html#.YUSUqH28pEY

5/11/2009

Oltás

Több szempontból emlékezetes a mai nap. Először is, Mr. Februárt elkísértük BCG-oltásra. A BCG oltást "bőr alá karcolják", ez a gyakorlatban annyit tesz, hogy először bekenik a bőrt az oltóanyagal, azután fognak egy olyan szerkezetet, ami úgy néz ki, mint egy helyes kis pecsétnyomó, csak aranyos állatfigura helyett csomó éles tű jön ki belőle, és ezzel pecsételnek a karra. Sára (29) és Ei (37) egyetértettek abban, hogy ezt nem lehet sírás nélkül kibírni, de nem úgy Mr. Február (0.49), aki egy mukkanás nélkül állta a sarat. Mondjuk Mr. Február nem egy elérzékenyülős fajta, még a saját születése okán sem sírt.

A következő csodálatos esemény, hogy egy újabb étellel gazdagodott a bébidiéta. Szívesen mondanám, hogy aki kitalálja, hogy mivel, annak értékes nyereményt küldök, de tuti, hogy nem lesz helyes megfejtő, mert a nyertes étel aaaaa..... spenót. Lehet, hogy Popeye reinkarnációjával állunk szemben, feltéve, hogy rajzfilmfigurák is reinkarnálódnak. Ha ez a feltétel nem teljesül, akkor még mindig lehet a Dalai Lámáé.

És ha már az étkezésnél tartok, Mr. Február további előrelépése, hogy nagyjából tud bögréből inni:


és evés után szájat törölni:


Hogy tovább fényezzem Mr. Februárt, még azt is elmondom, hogy szombaton azt adta a Nagypapának szülinapjára, hogy segítség nélkül a hátáról a hasára fordult, ezt többször bemutatta a webkamera előtt is, azóta viszont nem gyakorolta.

Még az is van, hogy Kaya-san a költözése során átküldött egy csomó cuccot, amit annak idején Kamakurában hagytunk, ezek között volt egy haj- és szakállvágó szett is. Ezért Ei úgy döntött, hogy ezentúl maga vágja a haját. Eleinte egész jól ment, de sajnos a művelet közepén lemerült az akkumulátor, és sajnálattal nyugtáztuk, hogy a töltő nem jött együtt a szerkezettel. Viszont most tuti bevennék a Greenday-be.

És végül, de nem utolsó sorban, ma egynapos Kondor Matyi, alias Briós! Remélem, legalábbis legjobb barátok lesznek Mr. Februárral.

2 comments:

nyolc_mini_vese said...

Fú, Vencelke konkrétan megver mostanában az oltás miatt (most a kullancs meg a cirkumcízió miatt gyakran volt benne része, sajna, meg nekem is, sajna.), de mondjuk ő a száját sem mindig törli meg :-D

Ellenben nagyon örülök, hogy megérkezett az új fiú! Ez az első jó hír a héten :-) (A többi sem rossz, csak engem szívok, sajna)

saturninus said...

ohó, azért a karcolós módszer még mindig jobb, mint a nagy tű, szerintem. de véradás előtt is elég durva, amikor kilyukasztják az ujjadat a tojáskibökőhöz hasonló szerkenytűvel.

azért a spenóttal vigyázzatok, mert ha olyan alkarja (és hozzá olyan felkarja) lesz, mint popeye-nek, akkor csak egy olive testalkatú nő fogja tudni szeretni...

azt remélem, nem gondoltad, hogy megúszod a greend day-es ei-ről készült képek nélkül.

egyébként ha minden kötél szakad, hallgassatok egy kis "stonest" (ahogy a kódgenerátor javasolja).