Tmogasd az Egy Sima Egy Fordított Egyesületet!

http://www.jougyekert.hu/hu/jo_ugyek_tamogatoinak/kovetek_es_vallalasaik/nevess_az_inkluzioert.html#.YUSUqH28pEY

5/07/2009

Hipp-hipp-hurrá!

Már rég nem írtam a lakáskeresésről. Ez azért van, mert egyrészt belassultunk, másrészt csak közepesen vicces élményeink voltak és még csak elgázolni sem akartak. De ma megint felkerekedtünk, és lássatok csodát, a 7. megtekintett, nagyon pöpec lakást kivettük. Juhéjj! A hónap végén költözünk.

Íme az alaprajz:




Ebben a házban amúgy két lakást is megnéztünk. A másiknak (6. számú megtekintett ingaltannak) csak egy erkélye volt, de már akkorra annyira elegünk volt a bénábbnál bénább lakásokból (oké, ízelítő: 1. számú lakás: 2. emelet, lift nélkül, 60cm (lemértük) széles lépcsőházzal - ide vigye fel az a babakocsit, aki akarja, ez nem én vagyok), 2. számú lakás: Csillagbörtönt idéző belső udvar, dizájnos szekrényajtó, ami kinyitáskor a nappali felét elfoglalja, 3. számú lakás: minimálablakok, 4. számú lakás: tömény ételszag az elsőn lévő kínai étteremből, 5. számú lakás: két darab 40x40cm-es lyuk a nappali és háló közötti falban, kérdésünkre azt a felvilágosítást kaptuk, hogy ez a hangfalaknak van), szóval úgy döntöttünk, hogy kivesszük a hatodikat, amikor telefonáltak az irodából, hogy pont most lett elérhető a 7. számú lakás, két ajtóval arrébb. Amíg az ügynöknénire vártunk, aki elment a kulcsért, nekem nagyon, de nagyon kellett pisilnem. Más megoldás nem lévén, óvatosan lefejtettem az vécéülőléről az azt lezáró "Fertőtlenítve, használni tilos!" matricát, pisiltem és pont addigra sikerült visszaeszkábálnom a matricát, mire meghozták a kulcsot. Amint az az alaprajzon jól látható, ennek nagyon sok erkélye és ablaka van, és a konyha akkora, mint a mostani lakásban, amiről csak a lakáskeresés elején hittem, hogy kicsi, szóval emellett döntöttünk. A másik lakásban már különben is használták a vécét - skandallum.

3 comments:

saturninus said...

"csak egy erkélye van"...
mit nem adnék akár csak egy erkélyért is. vagy akár egy franciaablakért. (na jó, azért annyira sokat nem adnék, de nem lenne rossz)

vizesblokk-bandita!

kopeti said...

kaphatunk egy linket a googlemapre es a streetviewra?

kopeti said...

azt is lehetne egyebkent, ami szerintem tobb problemat is megoldana, hogy az egyik uj erkelyeteket bevetnetek zoldborsoval. Ez ugye nem csak hogy rendkivul derorativ lenne, de amellet hogy potencialisan megoldana Mr Februar nyul problemajat, a maradekot eladhatnatok a piacon 3000 yenert, mint exotikumot. Vagy elcserelhetnetek sargabarackra. Kuldhetunk esetleg vetomagot, vagy micsodat, ha van ra igeny.