Tmogasd az Egy Sima Egy Fordított Egyesületet!

http://www.jougyekert.hu/hu/jo_ugyek_tamogatoinak/kovetek_es_vallalasaik/nevess_az_inkluzioert.html#.YUSUqH28pEY

5/06/2009

Újabb kudarc

Aki legközelebb sírni fog az etetésnél, az én leszek. Ma a puliszkával (natúr és édes változatban egyaránt) és az avokádóval fürödtünk be.

6 comments:

saturninus said...

mondjuk az avokádó kudarcát azért szerintem borítékolni lehetett.

Sara said...

ki akartam próbálni valamit, amit nem ennék meg, ha csecsemő lennék, csakmerthogy a csecsemőknek dizájnolt ételek a padlón végezték.

Petimami said...

Próbálom felfrissíteni az emlékeket - nagyon is praktikus okokból :)
Nem ismerem a mai direktívákat, de amit szerettek az enyémek, abból - ha jól látom - még nem kísérleteztél a zöldborsópürével - én tennék bele kicsi cukrot és sót is -, a céklával - ezt is úgy ízesítve -, és kimaradt eddig a krumplipüré - ezt semmiképpen ne turmixold, mert ragadóssá válik.

zs. said...

Viszont addig is, amig kétpofára nem zabálja az avokádós céklapürét, fényképeket követelek a rozmárként folyatott étkekről!

nyolc_mini_vese said...

Mud, az avokádóba tegyél mini rákokat és rá majonézes öntetet! És is sírnék, ha ilyen pórias kajákat kéne ennem.

But let's face the fact: Mr Február egy nyúl. Lehet, talán át kellene keresztelni Donnie-nak.

Amúgy megnyugtatlak,Vencelke "kiskorában" [ezt ő szokta így mondani] mindenféle ételre nyitott volt, banán+alma különösen nagy kedvenc volt, de szerintem kb 2,5 éve nem evett gyümölcsöt. Ezenkívül nem eszik tejtermékeket (sajt, tejföl, túró, vaj, stb.), nem eszik felvágottakat, zöldséget feldolgozatlanul, szószokat illetve bármilyen olyan dolgot, ami gyanúsan néz ki. Ellenben egy édesszájú húsevő. Na most én nem szoktam édességet enni, mert nem szeretem, húst pedig 3. éve nem eszem, úgyhogy passz, hogy honnan lett ilyen.

nyolc_mini_vese said...

Amúgy meg esetleg próbálkozz a sárgabarackkal. Ha jól emlékszem a sárgabarackos üdítőket pont répából szokták csinálni, hátha visszafele is bejön a trükk.