Tmogasd az Egy Sima Egy Fordított Egyesületet!

http://www.jougyekert.hu/hu/jo_ugyek_tamogatoinak/kovetek_es_vallalasaik/nevess_az_inkluzioert.html#.YUSUqH28pEY

5/26/2009

De: kudarc!

Azt sajnos elfelejtettem, hogy Walter Mária a történelem mely pillanatára értette ezt, minden esetre Mr. Február két napja rettenetesen frusztrált, ugyanis legjobb igyekezete ellenére sem sikerül másznia, mert nem tudja egyszerre mind a két felét megemelni. Egy-egy sikertelen sorozat után hason fekve bömböl és kis öklével veri a padlót. Ilyenkor megpróbálom elmagyarázni, hogy a kudarc része az életnek és meg kell tanulni feldolgozni, de nem használ, vagy legalábbis a sírást nem hagyja tőle abba.

Annyira lazák vagyunk, hogy a könyvek óta semmit sem dobozoltunk be, magukat a dobozokat pedig a lakás egy félreeső helyén stószoltuk fel, hogy ne kelljen arra gondolni, hogy akár pakolhatnánk is. Meglesz még ennek a böjtje.

Ma megvettem DVD-n a King Kongot, 2800 jenről 300-ra volt leértékelve - hülyének is megéri. És a Thomas Crown ügyet is, 500-ért. Ez a csomagolás alapján egy tékából származhat, bár ugyanakkor nehéz elképzelni, hogy a közértesek kifosztották a kölcsönzőt. Félelmetes, hogy mekkora állkapcsa van Rene Roussónak.

2 comments:

Nóri said...

Sára! Hát ez telepátRia! A King-Kongot én is most akarom megnézni! De sajnos még nem sikerült beszereznem, sehány jenért sem...
Áron fantasztikus kis puttóvá fejlődött. Próbálok vájkálni az emlékezetemben, hogy a freskókon hol vannak elrejtve az angyalkákat felhízlaló mennyei répák, de nem jöttem rá. Valószínűleg egy felhő mögött (vagy joghurtospohátban)...

saturninus said...

valamelyik törökvisszaverős sztoriban volt a "De: kudarc!", legalábbis a másodikos történelemkönyv magyarokkal foglalkozó része szinte csak a törökökről szólt.

ajánlanám Mr Feb-nek a bicepszre célzott súlyzógyakorlatokat, ezek majd megerősítik annyira a karját, hogy mindkét felét egyszerre is meg legyen képes emelni.

egyebekben talán nem újabb DVD-ket kellene vásárolni közvetlenül a költözés előtt, hmmmm? főleg, ha még egy extra nehéz állkapocs is utazik az egyikben.