Tmogasd az Egy Sima Egy Fordított Egyesületet!

http://www.jougyekert.hu/hu/jo_ugyek_tamogatoinak/kovetek_es_vallalasaik/nevess_az_inkluzioert.html#.YUSUqH28pEY

7/09/2010

Objektív

Jó kis újság ez a Magyar Jelen, eleget tesz a megfelelő tájékoztatás kötelezettségének. Ezt onnan tudom, hogy orvul beleolvastam a metrón a mellettem ülő bácsi példányába. A szerkesztőség mindenkiról leránotta a leplet, a karvalytőkét több cikk is ostorozta és Pintér Sándort is elhelyezték a Tel-Aviv-Budapest tengelyen. Két teljes oldalt szenteltek a szittya világtalálkozónak, - szerencsére idén nagyon jól sikerült a rendezvény (sajnos a bácsit ez nem érdekelte annyira, ezért azt már nem tudtam meg, hogy a világ mely tájairól érkeztek még szittyák) -, és keretes hirdetésben jelent meg az aktuális Turulfesztivál programja (ezt is átlapozta - nem is igazi magyar az ilyen -, de utána néztem: "A szervező Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom már délelőtt íjászkodással, nemezeléssel, rovásírással, fémlemez domborítással, gyöngyfűzéssel várja az aprótalpúakat és szüleiket (...),majd az est fénypontjaként a nemzeti ellenállás legelismertebb zenekara, a Romantikus Erőszak lép színpadra. Ezen kívül nagy választékban lesz kapható nemzeti ruházat, és kiegészítők, faműves termékek, ugyanakkor magyaros ételekkel, italokkal várjuk a Hazafiakat, Honleányokat!"). Kiváncsi lennék, mi lenne, ha Mr. Február apró talpait is elvinnénk egy ilyen rendezvényre, kiszúrnák-e az idegenszívűségét

3 comments:

saturninus said...

talán ha egy apró tarsolylemezt vinne a kezében és egy nemezelt honfoglaló sapka lenne rajta, megtéveszthetné a Hazafiakat és a Honleányokat. végső soron az ősmagyarok is rendelkeztek ázsiai vonásokkal... még az is lehet, hogy a pajzsukra emelnék.

kopeti said...

sőt, én azt hiszem hogy a japán magyar rokonság abszolut része ennek a kúlturkörnek. Úgyhogy nyilvánvalóan nem az apja jelent veszélyt Áron mély magyar pedigréjére. (egyébként, vessetek meg, az aprótalpúak kitételt én helyesnek találom.)

Sara said...

Igaz, Mr. Februárnak még mongol foltja is van, az biztos elég menőnek számít.