Tmogasd az Egy Sima Egy Fordított Egyesületet!

http://www.jougyekert.hu/hu/jo_ugyek_tamogatoinak/kovetek_es_vallalasaik/nevess_az_inkluzioert.html#.YUSUqH28pEY

10/30/2008

The nesting instinct

Sok kismama erős késztetést érez, hogy pincétől a padlásig kitakarítsa a házat, mielőtt a baba megérkezik, vagy hogy átrendezze a gyerekszobát. Nekem porszívózni továbbra sincs kedvem, viszont folyton sütisütésen jár az eszem (az elmúlt héten két adag macaront és diós bejglit sütöttem, most éppen gyümölcskenyér van soron) és néha éjszaka arra ébredek, hogy ellenőríznem kéne a kórházi bőröndömet, amiben eredetileg leginkább hálóingek voltak, de a tartalma mostanra akkorára duzzadt, hogy gond nélkül eltölthetnék vele egy hosszú hétvégét egy random turisztikai célponton.

4 comments:

zs. said...

Csomagolj egy kis gyümölcskenyeret is, hátha a kiképzőtáborban éheztetni próbálnának.

saturninus said...

nem is kell porszívózni (főleg kilenc hónapos terhesen nem), a gyerek még egy jó darabig amúgy sem mászkál majd a földön.

jelige: sesticks (salty sticks, c'mon c'mon salty sticks)

nyolc_mini_vese said...

Porszívózni én is gyűlölök, bár tegnap rászántam magam, pedig Vencelke meg már kinőtt a földön csúszkálós korszakból. Pazarlom csak az energiáimat feleslegesen.

A mostani jelszó: "urterv", ami nyilván a egy titkos magyar űrtervre utal, csak nincsenek ékezetek.

Sara said...

A porszívózásra a jógázás miatt került sor (ki törődik a gyerekkel), mert a meditációt zavarták az először csak fekvő, később ülő testhelyzetkből is jól látható porcicák.

Kétszersültet és teát tartalmaz a bőrönd, mert egyszer láttam, hogy reggelire főtt rizst és hínáros tojáslevest adnak.